Tebi, koja se bojiš zgrabiti priliku: Kada, ako ne sada?


maz05-1024x564

Život je kratak i stalno se mijenja, ponekad mislimo da imamo svo vrijeme ovoga svijeta i zato čekamo s prilikama, uzmemo si vremena dok se jednom ne probudimo i shvatimo da nam je prilika pobjegla, da ljudi do kojih nam je stalo to nikada nisu znali i da nikada nismo rekli sve što smo trebali.

Reci istinu. Istina oslobađa i pomaže ti da kreneš dalje ili napokon dobiješ što želiš ili što si čekala. Ponekad samo trebaš biti iskrena sama prema sebi i istina će doći sama od sebe.

Pa što?! Nisi dobila što si željela, bilo ti je stalo više nego ti je trebalo biti, nisi znala bolje… I što onda? Ako ne činiš pogreške, ne učiš, a ako ne učiš, ne rasteš kao osoba.

Postavljaj teška pitanja. Postavljaj ih sebi, postavljaj ih osobi koja ti daje zbunjujuće signale, postavljaj ih roditeljima, šefu, prijateljima ili bivšem. Ako trebaš odgovore, trebaš biti dovoljno hrabra da pitaš. Pogotovo pitanja koja određuju tvoju budućnost ili ti mogu promijeniti život.

Ne budi stroga prema sebi. Očekuj više, voli samu sebe više, oprosti si češće i znaj što zaslužuješ. Znaj da si vrijedna i budi ponosna na ono što postaješ i tko jesi, budi ponosna na svoje putovanje, na svoje ožiljke, na svoj napredak i uči kako ponovno voljeti, kako ustati i vjerovati.

Odaberi svoj život. Nemoj pristati na život koji te ne uzbuđuje. Iako ne možeš vratiti prošlost, možeš odabrati budućnost, možeš odabrati prilike, možeš odustati od nekih stvari, možeš ponovno napisati neka poglavlja ili ih završiti, možeš odabrati koja vrata ponovno otvoriti i koja zatvoriti. Uvijek možeš odabrati novu priliku, drugu šansu, ponovni početak i ono što te veseli.

Ponekad trebaš samo jednu priliku kako bi promijenila život i nikad nećeš znati što te čeka ako uvijek odabireš lakši put.

Prilike te uvijek zovu i čekaju da se javiš.

izvor: zdravaisretna.hr

Loading...


Strašno Strašno
0
Strašno
Fail Fail
0
Fail
WTF WTF
2
WTF
Like Like
0
Like
Sumljam Sumljam
0
Sumljam
Haha Haha
1
Haha
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
Win Win
3
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image