STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Ova 3 znaka do kraja 2017. ili ulaze u brak sa bivšim partnerom ili potpuno stavljaju tačku na tu priču


boy-946213_960_720

Prošlost će im zakucati na vrata, poručuju zvezde! Iako ste pomislili da ste se izvukli nepovređeni, susret sa prošlošću će vas demantovati do kraja godine. “Stara ljubav zaborava nema”, pa će vam se na neki način vratiti u život.

To će vas poremetiti, a onda ćete imati samo dva puta – da uđete u brak ili da potpuno zaboravite jedno na drugo. Samo 3 horoskopska znaka do kraja ove godine imaće konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima.

Ovan

boy-946213_960_720

Prošlost se sprema da vas podseti. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“ , jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvek dođe po svoje!

Neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti “samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, i igranka može da počne…U novembru je moguće pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vreme vam je bilo da se smirite!

Nastavak na sljedećoj stranici

Loading...


Strašno Strašno
3
Strašno
Fail Fail
8
Fail
WTF WTF
38
WTF
Like Like
4
Like
Sumljam Sumljam
2
Sumljam
Haha Haha
13
Haha
Zabavno Zabavno
2
Zabavno
Win Win
12
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image