Ovako izgleda kada snažan muškarac iskreno zavoli. I zato svaka žena zaslužuje jednog takvog


love-1043228_960_720

Snažan muškarac nema veze sa velikim mišićima. Snažan muškarac ima veliku dušu, još veće srce i snažno samopouzdanje. On je snažan jer može da te podigne kada padneš, jer je njegov zagrljaj mesto gde se osećaš najsigurnijom. Njegova snaga su pažljivost, nežnost i saosećajnost.

On će te primerom naučiti šta je uistinu ljubav. Šta znači pružati i primati ljubav. On će proširiti tvoje srce i otvoriti te da ponovo osećaš nešto puno veće od sebe same.

Naučićeš šta znači živeti u trenutku. Tvoji bivši izbledeće u prošlosti. Nema upoređivanja, niti primisli na to, jer prošlost je završila i ostala je iza vas.

Otkrićeš ponovo šta znači govoriti istinu. Otkrićeš da se ne moraš bojati reći svoje iskreno mišljenje bez straha da ćeš započeti svađu ili ga uvrediti, jer on oberučke prihvata sve što imaš da kažeš i ne želi se svađati nego zajedno s tobom istražiti sve tvoje stavove.

Osećaćeš se sigurnom. On će ti dati snage da slediš svoje snove i strasti, da ponovno oživiš svoju dušu i ciljeve. Ono nepoznato što te je nekada plašilo, sada postaje avantura u koju si spremna da kreneš.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI

Loading...


Strašno Strašno
0
Strašno
Fail Fail
3
Fail
WTF WTF
5
WTF
Like Like
1
Like
Sumljam Sumljam
0
Sumljam
Haha Haha
3
Haha
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
Win Win
2
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image