On te voli, od ljubavi sav gori: Neće ti reći, ali ovi znakovi ga otkrivaju da mu se dopadaš


pexels-photo-318377

Postoji muškarac koji vam se sviđa, ali zatvoren je, ne govori i ne pokazuje puno, pa ne uspevate da shvatite da li je zainteresovan za vas. Odgovor potražite u njegovom pogledu, kažu komunikolozi.

Ako primetite da vas gleda često, tako da duže zadržava pogled na vama ili ako se smeši kad misli da ga ne vidite, to je jedan od pokazatelja da mu se sviđate. Takođe, ako skloni pogled ili spusti glavu čim vam se pogledi susretnu, budite sigurni da oseća nešto više od prijateljstva, otkrivaju stručnjaci.

Dobro će vam doći i pomoć pouzdanog prijatelja ili prijateljice: zablista li muškarcu lice kad se pojavite, to je siguran znak da “tu ima nečeg”.

Koliko god žene bile uverene da su muškarci uvek sigurni u sebe, ako je u blizini žene koja mu se sviđa, pokazaće znakove nervoze. U sobu ulazi nervozno, znoje mu se dlanovi ili ne zna gde bi sa rukama? Nemiran je kad mu se obratite? To su samo neki od simptoma nervoze povezane s privlačnošću.

Ako još niste sto posto sigurni, obratite pažnju na nesvesne reakcije jer one će razotkriti njegove najdublje osećaje, dodaju komunikolozi. Naginje li se prema vama ili od vas dok sjedi ili se u šetnji često zaustavlja da bi vas pogledao – to je znak.

Evo još nekih detalja na koje treba da obratite pažnju, ali imajte na umu – moguće je da neke gestove i pogrešno protumačite i da je u pitanju samo prijateljstvo, pa nastojte da proverite što više znakova pre nego što budete sigurni u to da ste na korak od veze.

Noge otkrivaju da želi da se veže

boy-946221_960_720

Pratite šta muškarac radi s nogama ispod stola. Ako ih ispruži prema vama, nešto sigurno postoji. Ista je stvar i ako ih je prekrstio i okrenuo prema vama. Time kao da podsvesno želi da noge budu “veza” između vas dvoje, kažu komunikolozi. Ako vas muškarac dodirne nogama i onda ne povuče nogu, to je siguran znak da mu se sviđate.

Fizička bliskost na kvadrat

couple-1008701_960_720

Muškarac kojem se sviđate, tražiće izgovor da vam se fizički približi te će sesti na “vašu” stranu stola. I tu vam dobro može doći pomoć prijatelja, posebno ako su domaćini zabave. Neka gostima prepuste da se smeste gde im odgovara ili da u kafiću sačekaju dok muškarac kog “testirate” sam ne izabere mesto.

Nastavak na sljedećoj stranici

Loading...


Strašno Strašno
3
Strašno
Fail Fail
6
Fail
WTF WTF
16
WTF
Like Like
3
Like
Sumljam Sumljam
2
Sumljam
Haha Haha
3
Haha
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
Win Win
1
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image