NE UKOPAVAJ SE BEZ VEZE: Ako želiš da ga smuvaš, NI U LUDILU ne radi ove 4 stvari


pexels-photo-379597

Stanje zaljubljenosti jeste lepo ali često ume da pomuti stanje rasuđivanja, naročito kad ti se neko ludački sviđa pa se iz petnih žila upireš da ga što pre smotaš. Koliko god želiš da on padne na tvoju lepotu, šarm, elokvenciju, pamet, najčešće se svi pretvore u poludebile kad se nađu pred osobom koja im se sviđa. Tad mozak misli jedno, a čuješ sebe kako izgovaraš nešto sasvim drugo. I to skroz kontraproduktivno…

Flert sa frajerom koji ti se sviđa može da bude predivno, zadovoljavajuće iskustvo od kojeg ceo dan u telu osećaš leptiriće, ali može da bude i potpuna katastrofa. Znamo da je teško kontrolisati se kad pričaš sa nekim ko ti se sviđa, ali kada to radiš, pripazi na ove stvari.

Spuštanje

images-gratuites-libres-de-droits-sans-droits-d-auteur-34-1560x1044

Ili bolje rečeno – prcanje. Odbrambeni mehanizam kojim se često služimo kad nam se neko toliko sviđa da jednostavno ne možemo sami sebi pomoći. U nekim normalnim granicama je ok, ali ako se ta granica pređe, lako je moguće da ćeš delovati zločesto. Sitne provokacije mogu da budu simpatične, ali ipak nemoj da ti to pređe u naviku.

Nastavak na sljedećoj stranici

Loading...


Strašno Strašno
5
Strašno
Fail Fail
4
Fail
WTF WTF
32
WTF
Like Like
4
Like
Sumljam Sumljam
4
Sumljam
Haha Haha
12
Haha
Zabavno Zabavno
2
Zabavno
Win Win
12
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image