NE BUDI LUDA I GLUPA: Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!


pexels-photo-262008

Svaka veza pre ili kasnije dosegne tačku sa koje nema povratka i trenutak u kojem se zapitate da li je to – to. Ovo su sitnice koje to potvrđuju i šalju jasnu sliku da je on taj muškarac sa kojim treba da ostanete zauvek!

1. Redovno vam javlja gde je

affection-1867098_960_720

Ne, nije poenta da ste vi poput obaveštajne službe, koja mora da zna svaki njegov korak. Poenta je da on shvata vašu brigu za njega i da ne želi da se brinete bez razloga. A i želi da znate da misli na vas i između onih nekoliko tura tekile!

2. Ljubazan je prema konobarima

Ovo vam se možda čini kao potpuna glupost, ali osoba koja nije u stanju da kaže pristojno “molim vas” i “hvala vam”, i nije neki muškarac. Ako je ljubazan prema konobarima i svim ostalim ljudima u uslužnim delatnostima, biće ljubazan i prema vama.

3. Dobro se slaže sa decom

Morate na zabavu vaših prijatelja koji imaju decu i baš kad pomislite da će se on celo vreme sakrivati sa pivom u kutku sa odraslima, on vas prijatno iznenadi igrajući se sa onim najmlađima. Neumorno se igra pištoljima na vodu, igra žmurke, podigne dete kada neslavno završi na podu… A znate zašto je dobro da je dobar sa decom!

4. Dobar je prema životinjama

Ako je on osoba koja će odvesti povređenu životinju kod veterinara, naleteli ste na muškarca koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima. A to je nešto što svakako treba ceniti.

Nastavak na sljedećoj straniciStrašno Strašno
4
Strašno
Fail Fail
11
Fail
WTF WTF
29
WTF
Like Like
2
Like
Sumljam Sumljam
3
Sumljam
Haha Haha
14
Haha
Zabavno Zabavno
3
Zabavno
Win Win
14
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image