NAJBOLJE I NAJGORE LJUBAVNICE ZODIJAKA: Ko je vatra živa, ko leži ko mumija a kod koga nema seksa bez emocija


model-984246_960_720

Ako biste želeli da unapred znate šta vas čeka u krevetu sa vašom lepšom polovinom, pročitajte ovaj horoskop. Što se kaže, bolje sprečiti nego lečiti.

Ovan

calmer-1585593_960_720

Žena Ovan je temperamentna i erotična. Uzbuđuju je ljubavne avanture i eksperimentišu u krevetu. Uvek diktira tempo u krevetu i voli poze u kojima je dominantna. Ljubav i seks su za nju odvojene kategorije, kad je seks u pitanju tačno zna šta želi, uživa u predigri i svakom delu partnerovog tela a sklona je i preterivanju.

Bik

Žena Bik je strastvena i romantična. Odlično vlada umećem ljubavnog i seksualnog zavođenja, a uzbuđuju je dugi i strastveni poljupci i dodiri. Kako bi ostvarila seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena i puna samopouzdanja. Preferira poze na leđima i kolenima i duge predigre.

Blizanac

Žena Blizanac traži osobu koja joj može pružiti intelektualno i seksualno zadovoljstvo. Obožava avanturu ili da se tako oseća kada je seks u pitanju. Uzbuđuje je glas i pojava, a kada je u krevetu spremna je na sve akrobatske poze kako bi došla do vrhunca.

Nastavak na sljedećoj stranici

Loading...


Strašno Strašno
4
Strašno
Fail Fail
7
Fail
WTF WTF
25
WTF
Like Like
1
Like
Sumljam Sumljam
4
Sumljam
Haha Haha
8
Haha
Zabavno Zabavno
3
Zabavno
Win Win
9
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image