Kako u 9 koraka preboljeti seronju koji ti ne odgovara na poruke (i kako biti okej s tom činjenicom)


40d9d1537972935319e25aba17772b89

Ne, ovo nije još jedan članak o mržnji prema muškarcima. Ovo je članak za sve one genijalne i dobre dečke koji uvijek ostaju po strani. Nadamo se da će ih sada biti manje i da će ih djevojke prepoznati (jer oni stvarno postoje, nije mit)

Sve cure su se nekad našle u situaciji da im frajer koji im se užasno sviđa jednostavno prestane odgovarati na poruke. Okej, možda se nisi baš TI našla u toj situaciji; možemo reći da se to dogodilo tvojoj frendici. Ili frendici tvoje frendice 😉

No ono što je sasvim sigurno jest činjenica da u tom trenutku nismo znale kako odreagirati. Da mu pošaljem još jednu poruku? Možda nije vidio…Možda nema vremena odgovoriti baš sad, ali bih ga svejedno trebala podsjetiti, pa će odgovoriti kad nađe vremena? Možda vam se baš neka od ovih ideja vrtjela po glavi u onom trenutku očaja kad ste na ekranu vidjele seen (možda je bilo bolje kad Facebook nije uveo tu opciju, ha?)…

Ali da, iako ste možda prolazile faze očaja, nijekanja i bijesa, na kraju ste sigurno jednostavno shvatile da zapravo stvarno nije vrijedan. Okej, u početku ste možda same sebe zavaravale rečenicom: ‘Pa i ne sviđa mi se baš toliko…’ Ali na kraju krajeva, baš je ta rečenica na kraju ispala istinita, jer da – ako se on ponaša kao seronja, vaše je pravo da vas prestane biti briga što on misli…

Ne, djevojke ne vole nedostižne i loše frajere. Zato što znamo da zaslužujemo bolje

A ako se nekad ponovno nađete u sličnoj situaciji i morate proći tu fazu mentalnog uvjeravanja same sebe da biste jednostavno trebale odustati i maknuti se od nekoga tko vas (očito) ne zaslužuje, i da se ne biste trebale zamarati zbog činjenice da vam ne odgovara na poruke već izaći iz kuće i živjeti život, možda vam pomogne ovaj naš mali vodič.

I ne, mi se ne želimo voditi onom da djevojke vole nedostižne i ‘loše’ frajere. Screw that. Zato što znamo da zaslužujemo bolje i da bolje postoji. Stoga vam (potpuno laički i temeljeno na vlastitom iskustvu) donosimo devet koraka prebolijevanja svakog seronje na kojeg ćete potencijalno naletjeti u budućnosti.

 1. 1

  Za početak slobodno malo pobjesnite. A možete i malo više od malo

  Credit
  Ali nemojte se dati toliko isprovocirati da pobjesnite na njega, jer u ovom trenutku ne zaslužuje čak ni vašu ljutnju. Zato udarite neki predmet kojeg vam nije previše žao, vičite, pustite neku muziku uz koju ćete izbaciti sav bijes (predlažemo Rage Against The Machine, Pearl Jam, nešto treće).
 2. 2

  Credit
  Pita od jabuka iz McDonald’sa (može i dvije), sladoled, linolada na žlicu, burger, pizza s hrpom sira, avokado, puna zdjelica čokolina, čak i oni blesavi bomboni koje inače izbjegavate jer od njih nema baš nikakve koristi. Stvarno sve dolazi u obzir.
 3. 3

  Pozovite frendice (i neka donesu još malo hrane)

  Credit
  Da malo skrenete pažnju s toga da mu poželite bijesno odgovoriti na poruku (ili, tehnički gledano, odgovoriti samima sebi, jer on ništa nije ni napisao…) pozovite frendice. I neka vas malo tetoše, donesu još hrane, nek’ vas podsjete koliko ste genijalne. Jer jeste, iako to u tom trenutku možda ne vidite.
Loading...


Strašno Strašno
12
Strašno
Fail Fail
18
Fail
WTF WTF
67
WTF
Like Like
16
Like
Sumljam Sumljam
10
Sumljam
Haha Haha
39
Haha
Zabavno Zabavno
6
Zabavno
Win Win
32
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image