HOROSKOP: Kako da vratiš izgubljenu ljubav u svoj zagrljaj za svaki znak


young-girl-531252_960_720

Posle raskida teško je zaboraviti staru ljubavnu vezu. Jedna strana obično više pati i pokušava na sve načine da obnovi romansu. Ukoliko želite da se vratite u naručje svog dragog, astrologija ima za vas nekoliko saveta.

OVAN

calmer-1585593_960_720

Kod Ovna ne pomaže suptilnost. Ovnovi često ne čekaju prave trenutke za pomirenje, jer znaju vrlo brzo da uđu u novu vezu. Jednostavno, ukoliko je vaš partner u znaku Ovna, recite mu da vam je žao i tražite oproštaj uz obećanje da nikada nećete ponoviti ono što ste uradili pogrešno. Nakon toga se držite date reči, jer Ovan ne trpi neispunjena obećanja. Ako želite da uradite nešto više za vašeg partnera, izvinite se javno i na taj način ćete nahranite njegov ego i učiniti ga srećnim.

BIK

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se posvađali, prvo treba da mu kažete da je on u pravu i dok to ne uradite ništa od pomirenja. Recite mu da je u pravu, da je pametan i da ćete slušati njegove savete.

BLIZANCI

Ako ste napravili veliku grešku, bilo bi dobro da pokušate da budete zaista duhoviti. Ne pokušavajte da ih tražite, jer oni nisu ljudi koji sede pored telefona i čekaju da zvoni, ali ako želite da prevaziđete nesporazume, ne smete sa Blizancima prekidati komunikaciju.

Nastavak na sljedećoj stranici

Loading...


Strašno Strašno
1
Strašno
Fail Fail
2
Fail
WTF WTF
21
WTF
Like Like
1
Like
Sumljam Sumljam
1
Sumljam
Haha Haha
7
Haha
Zabavno Zabavno
1
Zabavno
Win Win
7
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image