CRNA DAMA, ŽENA BEZ DUŠE: 10 poteza koje vuče istinski zla i ohola žena!


61

ŽENA BEZ DUŠE – Koji god razlozi da stoje iza ovakvih poteza, jasno je da se radi o nezreloj i manipulativnoj osobi  Navikli smo da muškarce okrivljujemo za sve što ne valja u vezi. Oni su ti koji ne umeju da se emotivno vežu, otvore i iskreno prepuste ljubavi.  U muško-ženskim odnosima, muškarci su ti koji nose titulu loših momaka, piše Stil.  Ali hajde da budemo realni i preispitamo i onu drugu stranu. Koliko žene umeju da budu okrutne?

 1. 1

  Davanje pogrešnog broja telefona

  Žene su sklone da se posluže sitnim smicalicama poput ove. Razlog za ovu malenu pakost jeste želja da barem prividno ispadnu kulturne i izbegnu epitet umišljene dame koja ne želi da ostavi broj telefona, dovoljno ljubaznom ali njima nedovoljno privlačnom udvaraču.
 2. 2

  Iskorišćavanje muškaraca zbog besplatnog pića

  Žene koje ne nose novčanik tokom izlaska, od mita postale su deo svakodnevice. Rešene da svojim šarmom i izgledom obezbede par koktela, u stanju su da započnu razgovor s muškarcem isključivo s tim ciljem. One iole pristojnije dozvoliće mu da je bolje upozna, dok će one okrutnije priuštiti svom “izabraniku” par momenata flerta, nastavljajući dalje, bez imalo griže savesti.
 3. 3

  Ostajanje u vezi dok se ne pojavi neko novi

  Okrutnost u ovom primeru ne ogleda se u ostavljanju, već u ostajanju u vezi. Žene koje ne vole da budu same i neophodan im je muškarac u životu, sklone su nastavljanju veze s partnerom prema kojem ništa ne osećaju, sve dok se ne pojavi neko novi. Osim što gube svoje, prvenstveno gube vreme muškarca sa kojim su, dajući mu lažnu nadu da će sve možda biti bolje. Bolje koje one čekaju, najčešće dolazi u vidu nove veze s nekim drugim.
Loading...


Strašno Strašno
6
Strašno
Fail Fail
8
Fail
WTF WTF
61
WTF
Like Like
10
Like
Sumljam Sumljam
8
Sumljam
Haha Haha
11
Haha
Zabavno Zabavno
4
Zabavno
Win Win
10
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image