5 navika izuzetno privlačnih žena


8706b9ad8aba1c446c5af5268e339af7
 1. 1

  1. Privlačne žene ne ulaze prebrzo u intimne odnose

  Ova žena je vrlo opuštena i uživa u ljubavi, ali najradije čeka prije nego što se odluči na intimnost s novim partnerom, posebno ako želi ozbiljnu vezu i predanost. Ona jednostavno zna da brzanje s fizičkim odnosom ima previsoku cijenu. Seks izaziva lučenje oksitocina – “droge” zaljubljenosti, a pod njenim djelovanjem, partner može izgledati kao naša srodna duša, ali se takva iluzija često završava neuspjehom. Poželjne žene vide izlaske kao priliku za upoznavanje. Dok održavaju distancu i objektivnost mogu lakše i pouzdanije procijeniti osobe koje samo traže dobar provod. Takve žene nikuda ne žure i ne dopuštaju da bilo čija nestrpljivost predstavlja i pritisak na njih.
 2. 2

  2. One su strastvene u svemu što rade

  Dama koja zrači ženstvenošću nije ovisna o svom partneru: ne drži se svom snagom za njega. Muškarac čini njezin život ljepšim, ali on ne predstavlja njezin život. Dok mnoge žene pogrešno spajaju svoj život sa životom partnera u nadi da će dostići izuzetnu bliskost, opuštena i sigurna žena zna da njena neovisnost nije prepreka već šansa za ljepšu i bogatiju vezu. Privlačna je ona žena koja svoj život ispunjava zanimljivim i vrijednim pothvatima, osmišljava ciljeve i dostiže ih, a često ima i potpuno odvojenu karijeru, hobije i bankovne račune.
 3. 3

  3. One su emocionalno stabilne

  Žene koje odlikuje ženstvenost i snaga u velikoj mjeri su stabilne i smirene te znaju kontrolirati svoju ljutnju. Poželjne žene znaju da sreća potječe iznutra, nasuprot svim vanjskim izvorima koji ih okružuju. Zato one stvaraju stabilnost tako što uspijevaju da iz različitih izvora zadovolje svoje emotivne potrebe: njeguju svoj psihički i duhovni život, održavaju dobra prijateljstva, vježbaju, oslobađaju se stresa različitim tehnikama opuštanja tako da s partnerom mogu biti tople, nježne, pune razumijevanja i ljubavi. Ovakve žene znaju da samo uz uravnotežen život mogu imati sretnu i uspješnu vezu.
Loading...


Strašno Strašno
8
Strašno
Fail Fail
16
Fail
WTF WTF
62
WTF
Like Like
12
Like
Sumljam Sumljam
18
Sumljam
Haha Haha
33
Haha
Zabavno Zabavno
2
Zabavno
Win Win
22
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image