10 STVARI u vašoj sobi koje vam sabotiraju dobar seksualni život! Hitno izbacite ove predmete …


sabotaging-sex-life6

Poteškoće u spavaćoj sobi ne moraju nužno biti uzrokovane odnosom između dvoje ljudi – na njih mogu utjecati i faktori poput mobitela i lošeg svjetla i više nego mislite

Ovih 10 stvari može vam utjecati na loš seksualni život:

1. Mobitel – trebali biste se posvetiti osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfanju i odgovaranju na poruke.

2. Televizija – ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulijeniti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa.

3. Prljave plahte – nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svatko tko to primijeti sigurno će razmisliti hoće li se vratiti u vaš krevet.

4. Gomila rublja – nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera.

5. Boja zidova – jedna britanska studija pokazala je da se ljudi, čije su spavaće sobe obojane u sivo, najmanje seksaju. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama.

6. Tragovi bivših – bilo kakvi ostaci iz prijašnje veze mogu biti veliki ubojica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide.

7. Neugodni mirisi – što soba lošije miriši, to su šanse za seksom manje. Logično. Prozračite sobu, promijenite posteljinu, zavjese i upalite mirisnu svijeću.

8. Krive stvari na noćnom ormariću – zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća djevojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti ugodno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premjestite u neku drugu prostoriju.

9. Loša umjetnost – umjesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i djeluje podražajno na osjetila. Također može biti pejzaž, ali ne dosadan.

10. Fluorescentna svjetla – jednostavno su grozna, niti išta lijepo izgleda pod njima niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

Loading...


Strašno Strašno
0
Strašno
Fail Fail
0
Fail
WTF WTF
0
WTF
Like Like
0
Like
Sumljam Sumljam
0
Sumljam
Haha Haha
0
Haha
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
Win Win
0
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image