10 SAVJETA ZA TRČANJE IZ ŽENSKOG UGLA


f136f793830a6e36f2715ddf7ec5064c
 1. 1

  Sportski grudnjak

  Sportski grudnjak je za žene apsolutni broj 1. Bez dobrog sportskog grudnjaka trčanje će biti patnja ma koliko malo poprsje imali. Jednostavno ćete se dio treninga baviti svojim prednjim dijelom tijela, a to nema apsolutno nikakvog smisla. Moj izbor? Imam ih tri — Lidl, Adidas i Nike. Mislim da je najskuplji bio Nikeov iz Top Sportovog outleta i stajao je oko 200 kuna. I nije mi najdraži. Ono što je meni najbitnije je da nema šavova i da nema naramenice (koje uvijek nekako skližnu) već da se spaja po sredini leđa što ne smeta kod kretanja. Pazite i da vas ne stišće prejako, no ne smije biti niti prelabav.
 2. 2

  Krema za sunčanje

  Ako zima nije vaše doba, prvi proljetni dani su idealni za početak trčanja. Ako tek planirate odraditi prve trkačke kilometre ili ako ste trkač s malo većim iskustvom, ono što vam definitivno treba je — krema za sunčanje. Pola sata ili sat vremena na suncu dovoljno je da na sebe navučete sve loše UV zrake i da bez problema izgorite tako da ja bez zaštitnog faktora 50 ni ne izlazim. I već imam laganu boju.
 3. 3

  Zaboravite pamuk

  Trčanje i pamuk su najgori neprijatelji kako za odjeću tako i za čarape. Na tržištu postoji more pametnih materijala, ali i dobre stare sintetike koja je bolje od pamuka koji će vam se lijepiti po tijelu i dodatno otežavati trčanje. Ako ste u nekom većem gradu, isplati se obići outlet sportske trgovine gdje ćete i za 50 posto niže cijene naći odjeću iz prošle sezone koji će služiti više nego savršeno. Za prvu ruku treba vam majica, tajice, sportski grudnjak, par trkačkih čarapa i tenisice.
Loading...


Strašno Strašno
0
Strašno
Fail Fail
1
Fail
WTF WTF
12
WTF
Like Like
3
Like
Sumljam Sumljam
2
Sumljam
Haha Haha
5
Haha
Zabavno Zabavno
1
Zabavno
Win Win
2
Win

Komentari:

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image